23948sdkhjf

Hans Persson ny Operations Manager på Åkerströms Björbo

Hans Persson tillträder från augusti tjänsten som Operations Manager för Åkerströms Björbo.

Han är 49 år, född och uppvuxen i Björbo och bor idag i Djurås med fru och tre barn. Hans Persson har under 28 år varit anställd vid Hörnell International, numera 3M i Gagnef, där han under många år arbetade som platschef och var delaktig i att företaget växte från 30 anställda till att bli världsledande inom sitt område med idag 150 anställda.

De senaste åren ansvarade Persson för produktions- och processförbättringar genom metodiken Lean Six Sigma lokalt i Norden och internationellt.

Han specialiserade sig på kvalitetsbristkostnader, effektiviseringar och tidsoptimering i processer och flöden.

− Det känns som en fantastiskt rolig utmaning att få återvända till produktionsutveckling i ett mindre och snabbfotat team på hemmaplan, säger Hans Persson, enligt ett pressmeddelande.

− Mitt ledarskap utgår från personalen, att de anställda trivs, kan tänka fritt och ta egna initiativ; att vi genom ömsesidig tillit kan utvecklas som individer och bli ännu bättre som lag, säger Hans Persson.

− Vi är mycket glada att Hans med sin långa erfarenhet av ledarskap, gedigna kunnande och stora sociala kompetens nu blir en del av vårt fantastiska team, säger Åkerströms vd Anna Stiwne.

− Vi har en mycket bra energi och tillväxt i företaget. Vi har gjort stora marknadsmässiga satsningar och vår lönsamhet är bättre än någonsin. Med Hans i båten har vi potential att inom fem-sex år dubblera omsättningen till omkring 200 miljoner, säger Anna Stiwne.

Åkerströms Björbo utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar.

Företaget har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125