23948sdkhjf

Ny vd till Emballator Metal Group

Till hösten tillträder Stefan Bergström som vd för Emballator Metal Group med ansvar för bolagets verksamhet i Ulricehamn, Nybro och Finland. Han kommer från Sapa/Hydro där han senast arbetat som vice vd och försäljningsdirektör.

– Efter tolv år känner jag att det är dags att byta bransch och utmana både mig själv och den kunskap jag erhållit inom Sapa/Hydro i en annan miljö. Jag har en övertygelse att förändring och utmaning håller alla sinnen vid liv, inte minst kreativitet när olika branscher möts, det är då man kan tillföra något nytt och skapa värde, säger Stefan Bergström, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada och stolta över att få möjlighet att knyta Stefan Bergström till oss och vi ser mycket fram emot att han inom kort ansluter till koncernen, säger Thomas Bergdahl, vd för Herenco.

Herenco är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som funnits i 154 år, med sammanlagt 33 bolag och 1 525 anställda.

Tillsammans omsatte bolagen under 2018 3,5 miljarder kronor. Resultat efter finansnetto landade på 299 miljoner kronor.

Företagen Emballator, PacsOn, Vättern Industrier, Hamhus och The Harbor ingår i koncernen som även är huvudägare i Nolato och Balco samt delägare i ett antal andra börsnoterade bolag.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079