23948sdkhjf

Underleverantörer väljer att gå samman för hållbarhet

Industrileverantörerna Prevas och Recab väljer att inleda ett partnerskap för att arbeta vidare med hållbar produktion.

Läs också: Bygger automatiserade produktionslinjer åt norsk anläggning 

Samarbetet är oberoende, och syftet är att skapa helhetslösningar för digitalisering som förenklar för organisationer.

Vägen dit stavas digitalisering, automatisering och smart produktion. Många företag har påbörjat sin digitaliseringsresa men tyvärr tas fortfarande allt för små steg, lite för sent. Många digitaliseringsinitiativ har också lagts på is på grund av att samma IT-utrustning som nyttjas i kontorsmiljö förväntas klara den tuffa produktionsmiljön som kan finnas i en fabrik. Vi vill göra det enklare att ta nästa steg och våga lita på att det fungerar genom att erbjuda hållbara helhetslösningar med de rätta förutsättningarna, säger Ylva Amrén regionchef på Prevas.

Genom samarbetet hoppas de båda bolagen kunna dra nytta av Prevas kompetens inom robotisering och maskininlärning, och Prevas kompetens inom industriell kommunikation och sensorer.

Vi är mycket nöjda med det nya samarbetet med Prevas. Vi ser ett stort behov av helhetslösningar för företag som vill digitalisera sin verksamhet. Att få samarbeta med någon som Prevas som har över 30 års erfarenhet av teknikbaserad verksamhetsutveckling är riktigt häftigt. I och med detta samarbete kan våra produkter verkligen komma till sin rätt ute i industrin. Att sammanfläta våra kompetenser på det här sättet är att växla upp för oss alla, säger Carolin Burlin, VD på Recab.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063