23948sdkhjf

Härdservicegruppen förstärker kapacitet för vakuumhärdning

Härdservicegruppen förstärker kapaciteten för vakuumhärdning av verktygsstål och snabbstål samt annan avancerad vakuumbehandling av rostfria stål och superlegeringar vid den egna anläggningen i Kolbäck, Hallstahammars Kommun.

Vakuumugnen levereras av Ipsen International och är en Turbo2Treater M med 12 bars kyltryck.

Ugnen installeras och driftsätts under oktober månad.

– Investeringen i en andra toppmodern vakuumugn i Kolbäck ger oss ytterligare möjligheter att serva våra befintliga och blivande kunder och är ett värdefullt tillskott till vårt erbjudande, säger platschefen Joel Öberg, enligt ett pressmeddelande.

– Tillkomsten av en ny avancerad vakuumugn är en i raden av investeringar som nu genomförs inom Härdservicegruppen och vi är övertygade om att denna satsning kommer slå väl ut, säger Jimmy Zuban, vd och huvudägare i Härdservicegruppen.

Härdservicegruppen med värmebehandlingsanläggningar i Halmstad och Kolbäck, har ett komplett erbjudande såsom sätthärdning, karbonitrering, vakuumhärdning, släckglödgning, utskiljningshärdning, gasnitrering, nitrokarburering, svartoxidation, seghärdning och mjukglödgning samt laboratorietjänster och kundanpassad utbildning.

Därtill erbjuds industriell ugns-, induktions- och vakuumlödning.

Anläggningarna i Halmstad och Kolbäck är certifierade enligt ISO 9001/14001.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078