23948sdkhjf

Förnyar exklusivitetsavtal med två stora lastbilstillverkare 

Haldex har förnyat två avtal med två lastbilstillverkare om leveranser av automatiska bromsjusterare, och behåller därmed sin position som exklusiv underleverantör av produkten till två världsledande leverantörer av transportlösningar. 

Läs också: Ny ekonomichef för Haldex

Sedan 1970-talet har Haldex haft exklusiva avtal med två lastbilstillverkarae i EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) och i USA. 

– Samarbetet med de två ledande lastbilstillverkarna fortsätter, vilket vi ser som det främsta kvittot på att det varit framgångsrikt och uppskattat av alla parter. Vi sätter stor vikt vid att leverera högsta kvalitet i produkt, service och logistik, så det är självklart roligt att våra partners är så nöjda att de väljer att förlänga exklusivitetsavtalen. Vi ser nu fram emot att fortsätta bygga vidare och stärka vår nuvarande relation, säger Helene Svahn, vd för Haldex. 

Avtalen med företagen har haft hög prioritet hos Haldex, eftersom det både är viktigt för affärsverksamheten, och öppnar upp för en dialog om andra affärsmöjligheter. 

Det nya avtalet med de två lastbillstillverkarna gäller fram till december 2023, och är uppskattningsvis vät 25 miljoner euro. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125