23948sdkhjf

Mycronic gör om i koncernen och i ledningen

Under onsdagen meddelade Mycronic att man kommer att göra om koncernstrukturen, och därför också göra om i ledningen för att återspegla den nya strukturen, som börjar gälla i april. 

Bolaget kommer framöver att ha fyra divisioner, ”Assembly Solutions High Flex”, ”Assembly Solutions High Volume”, ”Assembly Solutions Global Technologies” och ”Pattern Generators”. 

– Den nya koncernstrukturen medför en bättre anpassning till marknaden och ett ökat kundfokus, med snabbare beslut nära kunderna och en förbättrad förmåga att anpassa lokal verksamhet till individuella marknadsbehov. Koncernstrukturen blir mer skalbar och kommer att underlätta för Assembly Solutions att nå en rörelsemarginal över 10 procent 2021, säger Anders Lindqvist, vd och koncernchef på Mycronic. 

För att spegla de nya divisionerna görs även ledningen om. Lena Båvegård, Anette Mullis och Torbjörn Wingårdh kvarstår i sina nuvarande roller, medan Ivan Li, Sr VP High Volume och Michael Chalsen, Sr VP Global Technologies tillkommer, och Thomas Stetter blir Sr VP High Flex, medan Charlott Samuelsson fortsätter som Sr VP Pattern Generators. 

De tidigare divisionerna för Produktion och FoU flyttas in i de andra divisionerna, och representeras därför inte i ledningen. 

What do you want to do ?
New mailCopy
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125