23948sdkhjf

Schneider Electric får erkännande för jämställdhet 

För tredje året i rad har Schneider Electric placerat sig på Bloombergs index över bolag som demonstrerat starka åtaganden för jämställdhet och främjande av kvinnor på arbetsplatsen. 

– Vi är stolta över att återigen få detta erkännande för våra satsningar mot att uppnå en jämställd arbetsplats. På Schneider Electric är jämställdhet en topprioritet. Vi fokuserar varje dag på att bygga en inkluderande arbetskultur där kvinnliga ledare stöttas samt är synliga och drivande i organisationen. Balansen av kvinnor och män är en integrerad del av vår strategiska plan och hur vi bedriver vår verksamhet, säger Charlie Timmermann, vd Schneider Electric Sverige. 

Schneider Electric är ett av de 325 globala företag som finns med på listan, som ett av 16 företag inom den industriella sektorn. 

Bloomberg Gender Equality Index innehåller 75 frågor, utifrån fem grundpelare: Female Leadership & Talent Pipleine, Equal Pay & Gender Pay Parity, Inclusive Vulture, Sexual Harassment Policies samt Pro-Women Brand. Företagens betyg baseras på kvalitet och uppvisande av data. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094