23948sdkhjf

Fem starka år för Deva Mecaneyes

Deva Mecaneyes AB fortsatte sin tillväxtresa under 2019, och deras omsättning landade på 99,7 miljoner kronor. Det innebär att företaget mer än dubblerat sin omsättning på fem år med god lönsamhet.

Tillväxten har skett inom bolagets kärnområden produktutveckling och produktionsutveckling, inriktat mot världsledande industribolag.

Den största framgångsfaktorn är att vi lyckats attrahera och utveckla de vassaste ingenjörerna och ledarna, säger Magnus Welén, vd för Deva Mecaneyes.

Under året har bolaget förstärkt sin position inom avancerade tekniska analyser, som till exempel jordbävning, vindlast och vibration genom förvärvet av beräkningsbolaget Tau Beräkning AB.

Ett nytt affärsområde, utveckling och beräkning, har etablerats som erbjuder kompetens inom utvalda nischer som beräkning, maskin och verktygsutveckling, samt åtagandeprojekt inom produktutveckling.

Vi hjälper våra kunder att öka takten i arbetet med att utveckla framtidens produkter och produktionssystem och denna efterfrågan ökar kontinuerligt. Vårt mål är att vara bäst i Norden inom våra utvalda nischer, säger Magnus Welén.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094