23948sdkhjf

Ny motorlyftvagn från Toyota

Den nya motorlyftvagnen från Toyota Material Handling, BT Levio LWI160, är den första trucken som har utvecklats utifrån litiumjonkonceptet, vilket ska göra trucken kompakt, lätt och energieffektiv.

BT Levio LWI160 finns i utföranden med tre batterikapaciteter, och erbjuder energilösningar som är anpassade till kundernas behov. Kunderna kan väja mellan extern laddning, inbyggd laddning eller laddning ombord på lastbil, och även en ny förbättrad laddkontakt med push-in-anslutning finns tillgänglig.

Den nya motorlyftvagnen är en eldriven lagertruck som kan användas i de flesta låg- medel- och högintensiva applikationer med gående förare. Den ska passa både för arbete i trånga utrymmen, och för horisontell transport i lager och industri samt lastning och lossning.

Motorlyftvagnen väger 269 kilo och transportera laster på upp till 1,6 ton. Maxhastighet är 6 km/h och ljudnivån ligger på 59,6 decibel.

Manöverarmen är centralt placerad vilket gör att föraren ska få en obegränsad sikt. BT Levio LWI160 erbjuder även optimerad kurvtagning som automatiskt sänker hastigheten i kurvor beroende på manöverarmens vinkel. Det ska minska risken för instabilitet i lasten samt risken för fotskador, och där med förbättra arbetssäkerheten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173