23948sdkhjf

Elmia Lastbil flyttas fram till 2021

Med anledning av coronapandemin och dess påverkan för industrin, transportnäringen och lastbilsbranschen flyttas Elmia Lastbil fram till 2021.

Beslutet har gemensamt fattats av arrangörerna Elmia AB, Sveriges Åkeriföretag och Albinsson & Sjöberg, i samråd med flertalet branschaktörer inom leverantörsled och påbyggnadsindustri. Vi återkommer med exakt datum för mässans genomförande snarast möjligt.

Elmia arbetar med fullt fokus på att hantera både nuläget och de förväntade effekterna av coronapandemin. Vi befinner oss i en svåranalyserad situation, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.

Enligt Rickard Gegö, vd för Sveriges Åkeriföretag, är Elmia Lastbil mycket viktig för industrin.

I och med att vi nu flyttar fram mässan till 2021, befäster vi återigen mässans position som mötesplatsen där kombinationen av tunga branschfrågor lyfts tillsammans med viktigt erfarenhetsutbyte. Det leder till än fler innovationer, samarbeten och långsiktig affärsutveckling, säger Rickard.

Eva-Marie Andersson, vd för Albinsson & Sjöberg, berättar att alla parter står bakom beslutet.

Vi står alla bakom beslutet och arbetar nu fram olika nya, alternativa möten med branschen, säger Eva-Marie Andersson, vd för Albinsson & Sjöberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079