23948sdkhjf

Aero Materiel lanserar e-handel

Den 4 maj lanserar Aero Materiel en ny webbplats med 30 000 produkter för industribranschen. De erbjuder produkter som tekniska komponenter, lås, gasfjädrar och gångjärn till tekniska applikationer för ingenjörerna i branschen.

Läs också: Ny linjärrobot från KUKA

Den nya webbplatsen är en digital satsning som ska ge ökade möjligheter för kunder att beställa produkter direkt via plattformen. På hemsidan går det att se hela produktsortimentet, beställa produkter och få kundanpassade lösningar.

– Det känns väldigt skönt att lansera hemsidan för våra kunder. Som kund finns det möjlighet att måttanpassa gångjärn och gasfjädrar. Vi har nu påbörjat en väldigt spännande resa i att hjälpa till att utveckla våra kunders produkter och funktioner, säger Viktor Benderius, vd på Aero Materiel.

Lanseringen av hemsidan är en del i Aero Materiels förändring av bolaget där de gör en digital resa.

Hemsidan oss ger möjlighet att möta kundernas behov och önskemål. Vi ser stora möjligheter att med digitaliseringen kunna fortsätta växa som företag och samtidigt utvecklas till en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder, säger Viktor.

Aero Material har kunder både på den svenska och finska marknaden och levererar gasfjädrar, gångjärn, komponenter och lås till svensk industri.

En förhandstitt på den nya webbsidan som lanserars 4 maj. 
Foto: Aero Materiel

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.081