23948sdkhjf

Han blir ambassadör för Elmia Subcontractor

Nu presenterar Elmia Subcontractor årets första ambassadör för mässan – fjäderleverantören Lesjöfors med vd:n Ola Tengroth i spetsen.

Lesjöfors levererade sin första fjäder 1852, och har i dag vuxit till en världsaktör inom industrifjädrar med 31 bolag i 13 länder.

Läs också: Mässan blir av som vanligt i mars – trots corona

I år har Lesjöfors och Ola Tengroth, vd för företaget, valts ut till att vara en av mässan Elmia Subcontractors ambassadörer.

– Vi är en typisk underleverantör och en genuin teknisk partner till vår kund. Vi levererar mer än bara en komponent, säger Ola.

För Lesjöfors handlar det om att erbjuda kunderna fler värden utöver själva komponenten, som att bidra med sin spetskompetens och ligga i framkant med digitala lösningar inom kundsupport. Investeringar av nya produkter, processer och logistiska lösningar ligger högt upp på agendan.

Mitt uppdrag är ytterst att positionera Lesjöfors för att kunna ta ytterligare ett steg. Jag ser att det finns en möjlighet. Vi är inte allra störst, men de största är inte väsentligt mycket större än oss. Ambitionen är att bli bland de tre största i världen, avslutar Ola.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093