23948sdkhjf

Jättemässan ställs in – nästa hålls 2022

Den tyska jättemässan AMB kommer i år att ställas in. Istället planerar de för en mässa 2022. Beslutet togs efter en undersökning gjord hos utställarna, där resultatet blev att endast 11,9 procent hade velat medverka på mässan under 2020.

Trots att undersökningen som genomfördes av Messe Stuttgart tydligt visade att det inte finns någon tillräcklig grund för en AMB-utställning i år, finns det fortfarande intresse för ett format i Stuttgart i höst. Messe Stuttgart planerar därför för första gången ett AMB-forum i den nuvarande AMB-veckan, 14–18 september 2020.

Nästa ordinarie AMB kommer att hållas i Stuttgart den 13–17 september 2022. Det nya utställningsdatumet ska skapa planeringstrygghet för varje deltagare under den svåra ekonomiska situationen för närvarande.

– Utställarnas röst gav oss ett tydligt mandat, vilket gjorde det möjligt för oss att avsluta spekulationerna kring genomförbarheten av AMB 2020. För närvarande med alla bestämmelser om hygien, socialt avståndstagande, begränsade resemöjligheter och de nuvarande allmänna ekonomiska förhållandena, kan ett ordinare AMB inte iscensättas i år, säger Roland Bleinroth, vd och koncernchef för Messe Stuttgart.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094