23948sdkhjf

Enerco EA anställer – ska stå starka efter krisen

Enerco Energineering & Automation utökar nu sin verksamhet med området produktutveckling, och kommer därmed kunna anställa 20 nya medarbetare med start i juni.

Den nya verksamhetsgrenen kommer att vara baserad i Södertälje och Stockholm och kompletterar bolagets befintliga konsult- och projektverksamhet. De 20 nya utveckligsingenjörerna kommer anställas under sommaren och hösten 2020 med start i juni.

Läs också: Vd-intervju: Roboten är kungen av automation

Att bolaget väljer att växa och nyrekrytera under rådande världsläge är för att de vill ha möjlighet att stå starka när konjunkturen vänder.

– Vi ser det som en möjlighet att utveckla denna verksamhet hos oss och besätta den med kompetent personal. De kunder vi har idag efterfrågar den här typen av tjänster och för oss är det ett naturligt kliv att ta. Produktutveckling kompletterar vår befintliga verksamhet på ett bra sätt och vävs in i befintligt utbud, säger Ola Lindgren, vd för Enerco EA.

Ansvariga för den nya konsult- och projektverksamheten inom produktutveckling blir Jacob Ferrer i Södertälje och Erik Pettersson i Stockholm. Båda har lång erfarenhet från branschen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109