23948sdkhjf

AGAB lanserar ny produktserie för tunggods

Så sent som förra veckan lanserade AGAB sin nya produktserie anpassad för tunggods, närmare bestämt laster upp till 100 ton.

Det finns stora problem med att hantera tunga laster på ett säkert och ergonomiskt sätt. Ofta jobbas det med stora dieseltruckar, travers eller med muskelkraft, och för att underlätta detta har AGAB tagit fram en helt ny produktserie som är anpassad för laster upp till 100 ton.

Namnen på de nya produkterna är E10F – E100F vilket står för Electric 10-100 ton front loaded tunggodsmaskin för upp till 100 ton.

Det känns fantastiskt att AGAB med lång erfarenhet tillsammans med våra trogna kunder kan ta fram så här fina produkter, säger AGAB:s vd Anders Gleerup till Verkstäderna.

De nya maskinerna är helt batteridrivna och hanterar tunga laster med integrerat hydraulisk sinnrik lyftmekanism upp och ner.

Den nya produktserien lanserades under förra veckan, och en E10F-maskin har redan levererats till ett lastbilsföretag där tung gjutgodshantering transporteras. Maskinen är även förberedd för kundens vikter som står på specialställ.

E10F är i sin standardversion utrustad med skyddad komfortzon där operatören sitter säkert för att manövrera tunggodsmaskinen. Maskinen ska vara utrustad med ett kraftigt chassi och drivenhet med programmerbara hastigheter. Själva lyftrörelsen sker via kompaktcylindrar och batteriet ska ha en lång hållbarhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.361