23948sdkhjf

"Det fungerar utmärkt att köra det digitalt"

Digital Mechanics deltog på matchmakingen under Elmia Subcontractor Connect 2020.Digitalt.

– När den här möjligheten kom var ingen gladare än vi, säger Andreas Södergren, säljare på Digital Mechanics.

Men det var inte första gången. Företaget har deltagit två gånger på plats i Jönköping. Denna gång skedde matchmakingen digitalt.

– Alla möten har varit affärsmässiga med en agenda framåt. Sen betyder inte det att det automatiskt blir affär, men det finns en plan utlagd utifrån våra möten, säger Andreas Södergren och tillägger:

– Några kontakter har stuckit ut positivt och där har vi redan bokat in nästa affärsmöte. Inga affärer är färdiga utan det är en lång process.

Digital Mechanics är specialiserade inom protyp- och kortserietillverkning med fokus på 3D-printning. En teknik som utvecklas snabbt och som börjar närma sig effektiv serietillverkning berättar de.

­– Det är fortfarande roligt att prata om 3D. Det är en ung produktionsteknik och det finns ett stort intresse att prata om den. I dag är det ändå ganska enkelt att ha en printer hemma eller på företaget vilket ökar intresset. Men utvecklingen kanske inte riktigt har varit framme vid serieprodukten, men det trycker vi på att den är nu, säger Andreas Södergren.

Effektivt, snabb introduktion och väldigt fokuserat. Så sammanfattar Andreas Södergren de 15-talet möten han hade under de fyra dagarna.

– Vi hade bra och öppnande möten där båda parter önskade att gå vidare. Det fungerar utmärkt att köra det digitalt och jag tror att det är här för att stanna. Det är både bekvämt och ger resultat. De möten som vi hade var väldigt fokuserade och styrde till affären, säger han.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156