23948sdkhjf

Han blir Interrolls nya vd

Ingo Steinkrüger, nuvarande vd på Thyssenkrupp System Engineering, tillträder som vd för den globala koncernen Interroll den 1 maj 2021 efter Paul Zumbühl som går i pension.

Ingo Steinkrüger har mer än 20 års beprövad ledning och teknisk expertis med fokus på projekt- och produktverksamhet, automation, teknik och produktionsteknik, och har omfattande global försäljnings- och serviceerfarenhet inom den mycket konkurrenskraftiga fordonsindustrin. Han har en examen i maskinteknik och en examen i industriell teknik från universitetet i Köln.

Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta med Ingo Steinkrüger som har fokus på framtida viktiga ämnen för Interroll, så som digitaliserings- och teknikplattformar, samt hans stora framgång inom global försäljning och serviceverksamhet, säger Urs Tanner, styrelseordförande i Interroll Holding AG.

Ingo Steinkrüger själv tillägger:

Jag ser väldigt mycket fram emot att ta över ledningen för Interroll Group och bidra med min erfarenhet till företaget. Mitt mål är att fortsätta Paul Zumbühls framgångsrika aktiviteter, och tillsammans med de anställda stärka företagets tillväxt genom kundorientering och vidareutveckling av vår teknik.

Interroll Group är en global leverantör av materialhenteringslösningar, och i Sverige ligger kontoret i Halmstad. Interroll Sverige ansvarar för kundsupport i Sverige, Estland, Lettland och Litauen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078