23948sdkhjf

Flyttar svenska organisationen

Årets första dag flyttade det amerikanska industriföretaget SPX Flow Europe, Sverige filial över sin svenska industriförsäljningsorganisation med personal och produkter till distributören AxFlow.

– Med start första januari flyttar SPX Flow Europe, Sverige filial över sin svenska industriförsäljningsorganisation med personal och produkter till oss och vi är mycket glada att nu representera hela industriprogrammet från Johnson Pump i Sverige! Vi ser stora möjligheter att få hjälpa våra industrikunder hitta bästa valet av produkter och teknik för
just deras applikation, säger Niklas Holmstedt som är vd på  AxFlow.

Därmed representerar AxFlow hela industriprogrammet med TopGear kugghjuls-, TopLobe lobrotor-, TopWing vingrotor- och FIP impellerpumpar från Johnson Pump.

Pumparna används inom en mängd olika industrier och applikationer som kemi och petrokemi, papper och massa, gruvor och mineral, stålverk, vatten och avlopp, energi, verkstadsindustri och ytbehandling.

- Vi växer starkt och är i en spännande period med ökat antal förfrågningar och projekt trots rådande pandemi och med vår kunskapsorganisation samt breda produktportfölj har vi möjlighet att föreslå den bästa lösningen när våra kunder behöver rätt pump för krävande applikationer, säger Niklas Holmstedt.

Verkstäderna får tag på Sofi Westerblom Fernström som är Marketing Manager Region Nordic på AxFlow.

Hur många nya anställda kommer till er?

- De är tre personer en i syd, en i mellansverige och en innesäljare. 

Var har de arbetat tidigare rent geografiskt?

- Två i Örebro och en i Lund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203