23948sdkhjf

De blir svensk generalagent för nätverkstillverkaren

Sensor Control Nordic, SCN är leverantör av sensorer och industriella PC system till nordisk industri. Nu meddelar de att företaget tecknat ett Tier-1 partneravtal med Moxa som tillverkar nätverksprodukter för industriellt bruk.

Enligt det nya avtalet är SCN primär partner från januari 2021 att distribuera hela Moxas portfölj av Ethernet-switchar, omvandlare, routrar, protokollgateways, seriella servrar, industridatorer och skärmar i Sverige.

- SCN kommer erbjuda en helt annan nivå av distributionskapacitet till vår redan starka svenska marknad, genom ökad marknadspenetration och möjligheten att erbjuda lokalt lager, säger Simon Mathias, Sales Manager på Moxa.

Avtalet är ytterligare ett steg i SCNs tillväxtstrategi som kretsar kring utökade
produkt- och lösningserbjudanden genom att via strategiska partnerskap tillgodose kundernas behov.

- Vår strategi att bli en ledande leverantör av nätverkslösningar är en process som vi har arbetat konsekvent  med under en tid. Vi är i en expansionsfas där vi växer på flera olika marknader, bland annat inom maskinbyggare, kraftdistribution, infrastruktur och fastighetsautomation, där passar Moxas produkter väldigt bra in i vår övriga produktportfölj, förklarar Erik Ahlqvist, vd på SCN.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063