23948sdkhjf

Stockholmsbolag beställer automatisk lagerlösning

Det stockholmsbaserade energibolaget Stockholm Exergi har beställt en Konecranes Agilon, en automatisk materialhanteringslösning, till sitt kraftvärmeverk Värtaverket i centrala Stockholm.

För att få tillgång till material dygnet runt på ett energieffektivt och fullt spårbart sätt, har Stockholm Exergi beställt en automatiserad materialhanteringslösning – Agilon från Konceranes.

Affärsidén med materialhanteringslösningen Agilon är att ge kunderna en bred insyn, samt en snabb tillgång till sitt material.

– Agilon kommer att förbättra tillgängligheten av förnödenhetsmaterial samt ytterligare effektivisera och digitalisera förrådets verksamhet, säger Martin Skoglund, förrådschef hos Stockholm Exergi.

Leveransen kommer att ske under våren 2021 och inkluderar ett fullserviceavtal på systemet med möjlighet till felavhjälpande åtgärder dygnet runt.

– Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet att stödja Stockholm Exergis materialhantering. Samarbetet understryker Konecranes starka engagemang att hjälpa kunder och industrier att bli mer effektiva, hållbara och säkra genom investeringar i digitalisering och teknik, säger Mikael Johansson, säljchef för Konecranes Agilon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125