23948sdkhjf

KUKA breddar partnerskap

Systemintegratören Teamster har gått in i ett systempartnerskap med KUKA Nordic.
– KUKA har en hög kompetens inom Industri 4.0 och digitala tvillingar. Det är saker som gör ett samarbete högintressant för oss, säger Joakim Fredholm,
vd för Teamster.

Nu ingår KUKA Nordic systempartnerskap med Teamster, en systemintegratör som bland annat har specialkunskaper inom limning, fogning, laser och svetsning. Bolaget har drygt 50 anställda med säte i Klippans industriområde i Göteborg, och här arbetar de anställda med automationslösningar för bland annat materialhantering, paketering och sortering. Kunderna hittas till stora delar inom fordonsindustrin och verkstadsindustrin.

Micael Amandusson, Channel Manager på KUKA Nordic, ser det nya och tätare partnerskapet mellan bolagen som ett kvitto på att KUKA håller rätt kvalitet.

För vår egen del är det avgörande att kunna nå ut brett med våra produkter och för att lyckas med det behöver vi arbeta med de allra bästa systemintegratörshusen. Teamster är ett företag med hängivna medarbetare som är inriktade på att leverera bra och långsiktiga lösningar, säger Micael.

Även för Teamster innebär systempartnerskapet flera fördelar. Bland annat ger det en närmare relation till KUKA:s support samt access till KUKA Nordics Tech Center i Göteborg, och via partnerskapet får Teamster också möjlighet att delta på KUKA Nordics olika partnerskapsevent.

Joakim Fredholm, vd på Teamster, lyfter bland annat fram KUKA:s erfarenhet inom Industri 4.0 och kompetensen kring att arbeta med digitala tvillingar som viktigt.

Det kompletterar våra egna kunskaper inom robotsimulering på ett bra sätt, säger han. KUKA är en av de stora spelarna på marknaden och det är ett företag som vi vet kan leverera både säkert och på hög nivå. Nu har vi olika projekt på gång där deras robotar och kompetens blir en viktig del, säger Joakim.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11