23948sdkhjf

Utlovar världspremiär för sin maskin

De utlovar en världspremiär i sin monter när de deltar på EMO Milano 2021 i oktober.

Okuma Europe, europeisk representant för CNC-maskintillverkaren kommer att använda detta tillfälle för att presentera flera spännande nya utvecklingar under temat Feel the Magic of Okuma. Det blir världspremiär för den nyutvecklade MA-600HIII för högpresterande bearbetning.

- Vi ser verkligen fram emot att äntligen kunna träffa och hälsa på nya samt befintliga kunder personligen och ge dem råd om de optimala lösningarna för deras produktionsutmaningar, säger Norbert Teeuwen, vd för Okuma Europe och fortsätter:

- Vid detta tillfälle kommer vi att presentera flera mässnyheter samtidigt, som kommer att höja våra kunders produktion till en ny nivå.

Men redan nu vill de tjuvstarta och berätta om den nyutvecklade horisontella fleroperationsmaskinen MA-600HIII. Optimerade funktioner ska möjliggöra den största möjliga automatiserings- och störningsfria robotdriften. Den ska ha ännu snabbare processhastigheter, maskinprestanda och precision - bland annat genom en nyutvecklad universalspindel. 

- Under de kommande veckorna kommer vi att ge ytterligare glimtar av våra mässhöjdpunkter, säger Norbert Teeuwen och tillägger:

- Jag kan redan nu avslöja att det kommer en europeisk premiär och en banbrytande ny utveckling.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094