23948sdkhjf

Elektronikmässan flyttas till april 2023

Nu har Easyfairs fattat beslutet att skjuta upp Elektronikmässan Göteborg som skulle genomföras den 29 - 30 september 2021. 

Men det är inte bara datumen som flyttas utan även platsen. Mässan kommer att hållas på Prioritet Serneke arena. Arenan som rymmer drygt 6800 kvadratmeter blir mässarrangören Easyfairs nya samarbetspartner för att bedriva mässor i Göteborg.

- Att uppfylla alla de krav som en mässa ställer på en anläggning är inte helt enkelt. Därför är vi nu väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med Prioritet serneke arena, säger Joakim Percival, vd för Easyfairs Norden.

Parallellt med Elekltronikmässan arrangeras Advanced engineering.

- Vi är verkligen glada över den fantastiska möjligheten att arrangera dessa två mässor parallellt i Prioritet Serneke arena som är en arena med stor potential. Det är många utställare som inte kan vänta och har valt att medverka både i Stockholm 2022 och Göteborg 2023, säger projektledare Helena Crivei.

Elektronikmässan är en tvådagarsmässa för hela elektronikbranschen med uppdateringar kring allt från elektronikproduktion, komponenter och material till embedded technology, IoT och cybersäkerhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094