23948sdkhjf

Kontrakt på hydraulisk fläktmotor på 35 miljoner - i fem år

Concentric har erhållit ett kontrakt att leverera en hydraulisk fläktmotor med integrerade ventil och styrfunktioner till en ledande kinesisk materialhanterings-OEM för att styra motorkylning och oljetemperatur.

Med den nya hydraulmotorn ska fläkthastigheten kunna styras helt variabel, vilket ger ett stabilt temperaturområde som gör det möjligt för materialhanteraren att arbeta inom det optimala effektivitetsområdet. 

De hydrauliska fläktmotorenheterna är gjorda för att ha kontrollerbar luftkylning med proportionella tryckavlastningsventiler för att justera luftflödet, funktion för vändbar rotationsriktning för att möjliggöra rengöring av kylaren, låg ljudnivå i drift och kompakt och robust design för att möta installationskraven.

Concentrics hydrauliska fläktmotorteknik är utformad för att fungera i tuffa och krävande miljöer - inklusive industrisektorer som materialhantering och entreprenadmaskiner.

- Att vinna nya affärer med en kinesisk OEM visar att våra hydrauliska produkter är konkurrenskraftiga på denna marknad när kunderna behöver innovativa produkter. Concentrics förmåga att utveckla dessa nya produkter för att lösa våra kunders behov i utmanande maskintillämpningar runt om i världen innebär att vi fortsätter att vara deras självklara val av leverantör, säger David Woolley som är vd och koncernchef för Concentric.

Produktionen startar 2021 och försäljningsintäkterna från detta nya kontrakt beräknas uppgå till 35 miljoner kronor under de närmaste fem åren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063