23948sdkhjf

Nytillskott på Hüllert maskin - och fler blir det

En stor del av Hüllert maskins filosofi för ett tryggt maskinägande är en fungerande eftermarknad. För att fortsätta utveckla eftermarknaden och tillgängligheten för kunderna har Hüllert maskin anställt Jonas Wiklund.

Han har anslutit under juni månad till eftermarknadsteamet och skapat en trio med Peter Kvarndal och Anders Johansson på teknisk support.

Med lång erfarenhet som både mekaniker och maskinist, ska Jonas Wiklund tillföra stor kunskap till teamet.

Han började sin karriär inom fordonbranschen 1987 som bilmekaniker. Därefter servade han  truckar och gick sedan vidare till bland annat service och reparation av teleskoplastare.

Från 2017 och framåt har han arbetat som maskinist och kört teleskoplastare.

– Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet som både mekaniker och förare ska hjälpa företaget och våra kunder att utvecklas, säger Jonas Wiklund.

Även säljteamet välkomnar en ny medarbetare. Thomas Magnusson tar över som ansvarig säljare för Merlo teleskoplastare i Göteborg, Halland och Dalsland.

Thomas Magnusson är utbildad bilmekaniker och har alltid haft ett stort intresse för bilar, maskiner och teknik.

Med en lång erfarenhet från maskinbranschen som både mekaniker och säljare för Wacker Neuson, har han nu siktet inställt på att sälja Merlo teleskoplastare.

– Jag kommer stolt representera Hüllert maskin och försöka bidra med mina erfarenheter och kanske lite nya idéer till säljteamet, säger Thomas Magnusson.

Jakob Burge som varit ansvarig säljare för region Väst och kommer vara fortsatt verksam inom Hüllert maskin.

Detta är bara två av flera rekryteringar som redan gjorts i år. Vi undrar om det beror det på något särskilt? Kan vi förvänta oss fler rekryteringar?

– Vi har utökat med fler inom vår eftermarknad för att vi har sett ett ökat tryck för snabb support och service. Vi har utökat med säljare i olika områden där vi har behövt stärka upp synligheten. Några fler rekryteringar är på gång till bland annat vår verkstad där vi behöver mer arbetskraft till maskinservice, berättar marknadskommunikatör Sara Jenkins för Verkstäderna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11