23948sdkhjf

Levererar fler robotvagnar än någonsin

Teknikbolaget Flexqube har fått en order på sex robotiserade eqarts via en distributör i USA till en kund i Georgia, USA.  

Det är första gången Flexqube får en order på så många som sex stycken robotvagnar i en och samma order. Kunden kommer att använda dem som en kombinerad transport- och monteringsvagn och fungera som en rörlig monteringslina.

Produkten eqart line var den första produkten som lanserades inom produktfamiljen eqart och är ett modulärt robotvagnssystem som använder mjukvaruteknologi Flexqube utvecklat internt. Genom kamerateknik navigerar eqart line efter en målad linje/tejp i golvet och använder laserskannrar för säkerhet.

– Det är uppmuntrande att följa hur vi kan få in nya kunder genom en distributör på det här sättet och det är ett starkt bevis på att en utvidgning av vårt varumärke via partners ger en hävstång för vår verksamhet och flyttar oss närmare potentiella kunder. Genom produkttypen, som har en mix av hårdvara och mjukvara, kan vi upprätthålla en högre bruttomarginal med våra eqart produkter, även när vi säljer genom en distributör, säger Anders Fogelberg som är vd på Flexqube.

Leveransen ska ske i september 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.067