23948sdkhjf

Ny försäljningschef för industrikomponenter

Mekom som är återförsäljare av industrikomponenter till verkstadsindustrin har fått en ny försäljningschef.

Han heter Peter Husberg och som ansvarig för försäljningsavdelningen på Mekom där Comprimé ingår kommer han att leda säljteamen samt ingå i ledningsgruppen för Mared group.

– Genom Peters långa erfarenhet av försäljning till industrin och hans gedigna kompetens inom produktion och produktionstekniska lösningar förstärker han inte bara Mekom utan även gruppen i sig, säger Elisabeth Du Rietz, vd på Mekom och tillika en av ägarna i familjekoncernen.

Peter Husberg kommer närmast från tjänsten som försäljnings- och marknadschef på Hydal aluminiumprofiler, där han även ingått i ledningsgruppen för bolaget.

Hans erfarenhet består av 16 år som verktygsmakare, produktionsingenjör, projektledare för högautomatiserad bearbetning i tillverkningsindustrin. Därefter 17 år inom försäljning på en global marknad med komplexa produkter. 

– Jag brinner för strategisk försäljning och marknadsföring, och ser fram emot att driva verksamheten vidare som försäljningschef på Mekom, det kommer att bli en spännande resa med teamet för att uppnå tillväxtmålen, en resa som vi alla ska göra tillsammans, säger Peter Husberg.

– Peter kommer vara en nyckelperson för Mekoms fortsatta utveckling och han har mitt fulla förtroende som ledare för säljteamet såväl som del i Mared groups fortsatta utvecklingsresa, säger Elisabeth Du Rietz. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.157