23948sdkhjf

Lackeringsanläggning med utbildning

Lackeringslösningsföretaget Axalta öppnar en lackeringsanläggning i Nederländerna.

Det är en ny anläggning utrustad med den senaste tekniken och energibesparande lösningar för att tillgodose kundernas växande behov.

– Det här är en spännande tid för vår refinishverksamhet i Europa, och i synnerhet i Nederländerna. Vår nya anläggning i Tiel är helt elektrisk och uppfyller de lokala hållbarhetskraven med råge. Den gör oss till en utmärkt, framtidsrustad partner för våra kunder när vi tillsammans strävar mot en grönare framtid, säger Jim Muse, vice president för Axalta Refinish i Europa, Mellanöstern och Afrika, EMEA.

Anläggningen på 7 250 kvadratmeter innefattar en ny Axalta Refinish academy, som är en verkstadsmiljö där framtidens lackerare utbildas för att utföra lackreparationer.

– Vår toppmoderna lokaler är en välutrustad, välkomnande lokal som ger Axaltas lackerare möjligheten att lära sig om de snabbaste och mest produktiva lackprocesserna som finns någonstans i världen, förklarar Jim Muse och fortsätter:

– Den nya anläggningen är en bragd vad gäller innovation och teknisk kapacitet. Vi är måna om att hjälpa våra kunder bli mer produktiva med högkvalitativa lackprodukter, samt att tillhandahålla utbildning och rådgivning om centrala teman, såsom effektiva verkstadsprocesser för förbättrad lönsamhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14