23948sdkhjf

Senaste inom CAD, CAM

Tyrolit som tillverkar slip- och slipverktyg blir exklusiv verktygspartner för Titans of CNC.

Det handlar om ett partnerskap tillsammans med United grinding group inom den nyinrättade Grinding academy av Titans of CNC och att tillhandahålla gratis tillverkningsutbildning på ett helt nytt sätt. 

Det som ska läras ut är de senaste genombrotten inom CAD, CAM, CNC och Metrology. Det via en online-videobaserad läroplan som är öppen för alla oavsett ålder, teknisk kunnighet eller tidigare skolgång.

– Tekniken går otroligt snabbt och det är viktigt att välja de bästa verktygen som kommer att ge framgång inte bara för idag utan också imorgon. Det är en ära att samarbeta med Tyrolit eftersom de anses ha de högsta kvalitativa sliplösningarna i världen, säger vd och grundare Titan Gilroy.

Gilroy startade Titans of CNC som en maskinverkstad i norra Kalifornien med fokus på att producera några av de mest krävande komponenterna inom flygindustrin. Det har sedan dess utvecklats till en reality-TV-serie som utgör en globalt erkänd CNC-utbildningsplattform, som har gynnat ett brett nätverk av ingenjörer, maskinister, hobbyister, studenter och utbildare.

– Vår långa historia inom slipapplikationer har gjort det möjligt för oss att samla en mängd kunskap och erfarenhet av slipmedel. Vi har alltid försökt se helheten och tillhandahålla en lämplig lösning för varje applikation snarare än bara verktyget i sig. Det är precis vad detta samarbete står för. Vi är glada över att alla kommer samman och med United grinding och Titans of CNC kommer vi garanterat att se utmärkta resultat, säger Arno Pichler, styrelseledamot Tyrolit group.

Det nybildade samarbetet kommer att inkludera produktionen av en serie instruktionsvideor samt ömsesidig marknadsföring och presentation av den idealiska slipningsuppsättningen, som ska hjälpa kunder och studenter vid akademin. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11