23948sdkhjf

Ny vd för Din maskin

Snart är det trettio år sedan Alexander Ström tillsammans med tre kollegor grundade Din maskin. Nu lämnar Alexander efter 20 år som vd över stafettpinnen till Per Selskog.

Bolaget är verksamma inom plåtbearbetningsmaskiner. Sedan starten 1993 har bolaget växt stabilt. Idag har företaget ett 50-tal anställda med verksamhet i Norge och Sverige. 

Företaget har ett teknikcenter i Värnamo vilket är ett av norra Europas största utställning för plåtbearbetningsmaskiner. Teknikcentret är på en yta på 2200 kvadratmeter.

Idag arbetar Per Selskog som affärsområdeschef för Mazak på Ravema, ett systerbolag till Din maskin.

- Vi är ett handelsbolag som lever på att ta bra affärer och att leverera bra service och här är människorna det absolut viktigaste. Att utveckla personalen, bygga vår kompetens och skapa goda relationer, hela vägen från våra leverantörer till våra kunder, det är där vår framtid som bolag ligger, säger den nya vdn i ett pressmeddelande.

Alexander Ström poängterar att det han kommer sakna mest är alla människor och de relationer han har byggt upp under åren.

- I den här branschen är relationer viktigare än allt annat. Vi jobbar med människor, relationer och förtroenden. Gör du inte det på ett bra sätt så blir du inte långvarig. Den betydelse som personalen har haft för det här företagets framgångar går inte nog att understryka, säger Alexander.

Beslutet att lämna Din Maskin är något som har växt fram över tid och har varit känt av ägare och personal under en längre tid. Alexander kommer arbeta vidare med verksamhetsutveckling i sitt egna bolag.

Från och med den förste januari 2022 kommer Per Selskog att axla rollen som vd. 

- Det är roligt att få lämna över ett så välskött bolag med så fantastisk personal, avslutar Alexander

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125