23948sdkhjf

Concentrics vd avgår

Concentrics vd och koncernchef David Woolley har beslutat sig för att avgå. Detta efter 19 år i bolaget varav de senaste 10 som vd och koncernchef.

– Det har varit en ära och ett nöje att arbeta för ett så fantastiskt företag med så utmärkta medarbetare. Under de senaste 10 åren har teamet avsevärt ökat aktieägarvärdet, sedan börsnoteringen i juni 2011, och med det nyligen genomförda förvärvet av Engineered machined products har vi slutfört omvandlingsprocessen för affären och ompositionerat Concentric till att bli en stor aktör inom den nya koldioxidneutrala gröna ekonomin, säger David Woolley i ett meddelande.

– David är en uppskattad ledare som har bidragit starkt till att utveckla Concentric till det företag det är idag och styrelsen vill tacka honom för hans engagemang. Sökandet efter Davids ersättare kommer att inledas inom kort och David kommer att stanna kvar i bolaget in i 2022 för att säkerställa en smidig övergång av ledarskap, säger Anders Nielsen, styrelseordförande, Concentric i meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125