23948sdkhjf

Kyl och värme går ihop

Francks Kylindustri förvärvar Kyl & värmepumpservice i Halmstad.

Nuvarande ägare kommer dock att fortsätta utveckla bolaget i samverkan med Francks. Kyl & värmepumpservice omsätter runt 50 Miljoner kronor och sysselsätter 14 medarbetare.

– Vi är mycket glada att Kyl & värmepumpservice med sin höga kompetens och erfarenhet har valt att ansluta sig till Francks. Vi stärker härmed vår lokala marknadsposition för att bli en nyckelspelare i sydvästra Sverige, säger Tomas Berggren, vd Francks Kylindustri i ett meddelande och tillägger:

– Kyl & värmepumpsservice är ett väletablerat familjeföretag med stark lokal förankring som delar vår vision och våra värderingar. Det är otroligt spännande att fortsätta resan framåt tillsammans.

– Vi ser fram emot att bli en del av Francks och bli starkare tillsammans. Genom vår gemensamma expertis kan vi utveckla vårt kunderbjudande inom konstruktion, installation och fullservice vilket stärker vårt kundvärde. Genom att skapa dessa värden kommer vi fortsätta vår lönsamma tillväxtresa i regionen, säger Jan Torbjörnsson, Kyl & värmepumpservice i meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109