23948sdkhjf

Lesjöfors prisas för utveckling av fordonskomponenter

Priset kallas World automotive component WAC, Russia MAK 2021 award. Lesjöfors fick utmärkelsen för bidrag till utvecklingen av branschen för fordonskomponenter.

Det var i november som över 5 000 mässbesökare från tre olika mässor inom fordonskomponentindustrin i Sankt Petersburg, Moskva och Jekaterinburg röstade och Lesjöfors stod som vinnare av priset.

Dessutom fanns även ett expertråd med representanter från myndigheter, grossistföretag, universitet, analysföretag samt motorjournalister som röstade separat, vilket sammanräknat med publikrösterna fastställde vinnaren.

Prisutdelningen skedde under en ceremoni bland leverantörer inom motorindustrin och andra nyckelspelare på reservdelsmarknaden.

De nominerade företagen bedömdes utifrån kriterier som leveranssäkerhet, tillgänglighet av företagets produkter hos distributörer och bredd på sortimentet. Produktkvalitet och kundnöjdhet var också viktiga faktorer.

– Lesjöfors har sett till att förse våra ryska bilister med produkter som håller i minst tio år. Vi är en av få leverantörer som har ett eget produktlager där 99 procent av vårt sortiment alltid finns i lager. Vi är mycket stolta över att få denna kvalitetsstämpel för vårt engagerade arbete och framtiden för Lesjöfors i Ryssland ser mycket ljus ut, säger Sergey Chumakov, marknadschef för Lesjöfors i Ryssland i ett meddelande.

Organisationen som står bakom utmärkelsen omfattar förlaget Max media, mässan Automechanika, Mims och analysbyrån ASM-holding.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14