23948sdkhjf

Nätverket samlar tillverkare av 3D-printade komponenter

– EOS partnernätverk för additiv tillverkning, AM kommer att förenkla för företag, och ta bort mycket av den komplexitet och de risker som finns, när de ska välja en tillverkningspartner för serieproduktion. Med senaste teknik, och med nätverkets exceptionella branschexpertis kommer företagen få ut sina produkter snabbare på marknaden, säger Markus Glasser, Senior vice president EMEA på EOS i ett meddelande.

EOS levererar lösningar för hållbar tillverkning via industriell 3D-utskriftsteknik. De lanserar nätverket för att koppla samman företag på jakt efter högkvalitativ 3D-printing för produktion med utvalda, certifierade EOS-partners.

För att bli medlem i nätverket genomgår leverantören en certifieringsprocess där helhetskapaciteten är ett avgörande kriterium. 

Den första medlemmen i EOS nätverk är Prototal Industries.

– Vi är väldigt stolta över att vara den första medlemmen i EOS End-to-End Production Network. På våra anläggningar runt om i Europa har vi i många år byggt upp kompetens och kunskap om hur man additivt tillverkar större serier. EOS är en av våra mest värdefulla partners och 3D-printing är verkligen en produktionsmetod med stora möjligheter, säger Jan Löfving, vd på Prototal Industries i meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11