23948sdkhjf

Affär som leder till 50 miljoner kronor i tillväxt

Det är cirka ett år sedan som det kommunicerades att en ny större affär vunnits i Note Torsby. I ren tillväxt kan affären innebära 50 miljoner kronor.

Samarbetet är med ett etablerat internationellt industriföretag. För Note Torsby förväntas affären leda till en tillväxt om cirka 50 miljoner kronor.

Verksamheten i Torsby är i en kraftig tillväxtfas. Under det fjärde kvartalet var den organiska tillväxten 74 procent och orderstocken fortsätter att öka i snabb takt.

Som svar på den ökade efterfrågan har fabriken i Torsby nyligen byggts ut med cirka 50 procent. Verksamheten har bland annat investerat 70 miljoner kronor i maskiner de senaste åren. 

- Note växer framgångsrikt med nya kunder och genom utökade samarbeten i vår starka kundbas, säger Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef i en kommentar.

Han förklarar:

- Vår pågående expansion i Torsby är ett tydligt exempel på det. Vi ligger väl positionerade för att tillvarata de affärsmöjligheter som förstärks av att europeiska kunder i allt högre utsträckning efterfrågar tillverkning närmare sin kärnverksamhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125