23948sdkhjf

Fullt hus: Nordens största robotutställning nära slutsåld

Det kommer troligen att vara fullt hus på utställarsidan när roboteventet R-22 slår upp portarna den 23-25 ​​mars i Odense Congress Center.

Det säger R-22:s affärsenhetschef Katarina Fruerlund Deylami som är oerhört nöjd med intresset för utställningen som fokuserar på robotar, drönare och automationslösningar under teman produktion, konstruktion, jordbruk & trädgård, energi och hälsa.

– Vi är uppe i 106 utställare nu, och vår ambition har hela tiden varit att få över 100 utställare. Vi kan se att vi närmar oss slutsåld på utställarsidan, säger Katarina Fruerlund Deylami.

Hon berättar att utställarna är mycket nöjda med att de har haft ett eget event, där roboten står i centrum och robotarnas möjligheter kan visas för mässgäster från en lång rad verksamheter.

– Många robottillverkare har ett antal kunder i branschen, men de har ofta även kunder inom många andra branscher, och det speglar denna mässa, säger affärsenhetschefen.

Förväntar sig 5000 gäster

Katarina Fruerlund Deylami förväntar sig cirka 5000 gäster i Odense Congress Center under R-22, där det kommer att finnas massor av action och hårdvara.

– Det är ett krav på utställarna att de ska komma med en robot, en drönare eller automationssystem. Det måste vara en aktiv utställning där man kan uppleva robotarna i aktion, säger Katarina Fruerlund Deylami.

Roboteventet skulle egentligen ha hållits 2021 men sköts upp på grund av Covid19. Nu rullar utställningen ut här 2022, och den är planerad att äga rum igen 2024 i en ännu större upplaga.

– Tanken är att vi från 2024 ska ha med fler länder så att vi kan göra det till en europeisk mässa. 2022 är mässans första år och här har vi fokuserat på Danmark, Norge, Sverige och Finland – men vi vill ha mer än så och vårt läge i Odense är perfekt, säger affärsenhetschefen för R-22.

Läs mer om R-22 via länken HÄR

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.141