23948sdkhjf

Elmia får ny vd

Agne Bengtsson blir ny vd på det kommunalägda mässbolaget Elmia. Sedan ett halvår tillbaka har han varit tillförordnad vd, men nu står det klart att han tar över posten tills vidare.

– Vi har haft en rekryteringsprocess med flera kandidater. Styrelsen och ägaren Rådhus har sett en mycket positiv utveckling sedan Agne tog över och vi tycker att hans kompetens och erfarenhet matchar med vd-uppdraget på Elmia, säger Sten-Åke Karlsson som är ordförande i Elmia i ett meddelande.

– Jag är glad och hedrad över att få företräda Elmia med all sin historik och kvalitet. Jag hoppas kunna fortsätta utveckla ett redan starkt varumärke tillsammans med alla entusiastiska medarbetare, säger Agne Bengtsson i ett meddelande och tillägger:

– Det är stora utmaningar som ligger framför oss naturligtvis. Vi fortsätter rekrytera och stärka organisationen i rätt tempo. Det kommer att bli ett intensivt arbete, men samtidigt ser alla på Elmia väldigt mycket fram emot det här året.

För Elmia berättar att de under pandemin tvingades minska personalstyrkan på grund av att restriktioner satte stopp för många event och mässor. 

Tidigare var Agne Bengtsson klubbdirektör i HV71 i sex år. Innan dess var han vd för transport- och entreprenadföretaget Transab under flera år.

Agne Bengtsson tillträder den 1 april.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11