23948sdkhjf

Uppladdning inför Elmia Produktionsmässor

Elmia Produktionsmässor som äger rum 10-13 maj närmar sig med stormsteg. På plats kommer 450 utställare att finnas. Allt för att Sverige ska kunna diskutera lösningar för tillverkningsindustrin.

- Det är tydligt att utställare och besökare har siktet inställt på att träffas, inspireras och göra affärer. Både lanseringar och nyheter med teknikhöjd utlovas av våra utställare som kommer att fylla mässhallarna med sina maskiner och lösningar i drift, tekniker, tillbehör och material, säger Ulrika Elmersson, mässansvarig för de sex parallella mässorna under Elmia Produktionsmässor i en kommentar.

Vid ett 60-tal seminarier kommer besökare kunna ta del av utmaningar och lösningar för tillverkande industrier.

- Vi ser att industrin utmanas på många olika plan, allt från rubbningar i globala värdekedjor till energitillgång och kompetensförsörjning. Det är komplexa frågor som inte har enkla lösningar – och därför känns detta viktigt att belysa i vårt program. På Stora Scenen där vi har vårt gemensamma program ser vi talare från bland annat Teknikföretagen, SÄPO, Scania, Volvo och Svenskt Näringsliv, berättar Ulrika Elmersson.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.222