23948sdkhjf

Ny vd med målet att sätta Innovatumkoncernen på kartan

Det är Linda Bohlin Trajkovski som blir ny vd för Innovatumkoncernen.

Från och med den 1 augusti är det Linda Bohlin Trajkovski som är verkställande direktör för koncernen som omfattar Innovatum Science Park, Energikontor Väst, Innovatum Science Center, Saab Car Museum och Wargön Innovation.

– Vi i styrelsen är väldigt glada att meddela att Linda Bohlin Trajkovski tillträder som ny vd i augusti. Det har varit en gedigen rekryteringsprocess med drygt 60 sökande. Valet föll på Linda eftersom vi ser att hon är helt rätt person för uppdraget. Hon har de personliga förmågor som krävs och samtidigt en bred förståelse och förankring i hela verksamheten, säger Paul Åkerlund, styrelseordförande för Innovatum, i en kommentar.

Sedan sju år tillbaka har Linda varit verksamhetschef för Innovatum Science Parks projektverksamhet som också inkluderar test- och demomiljöer. Projektverksamheten driver idag ett 50-tal samhällsomställande projekt. Tillsammans engageras drygt 450 företag och omsätter cirka 160 miljoner kronor. 

– Jag är väldigt glad för förtroendet och samtidigt ödmjuk inför uppgiften. Vi är en av landets största science parks och vårt arbete har potential att göra stor skillnad i samhällsomställningen, säger Linda Bohlin Trajkovski i en kommentar.

Hon tillägger:

– Jag ser fram emot att vi ska jobba vidare för att omvandla strategin till vassa insatser för att sätta Innovatumkoncernen och Västsverige på kartan nationellt inom industriell teknik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094