23948sdkhjf

Nederman investerar i ny tillverknings- och logistikenhet

Nederman tar nästa steg i affärerna och utvecklar sin verksamhet i Helsingborg. Detta görs genom en investering i en ny tillverknings- och logistikanläggning samt genom att inrätta ett globalt innovationscenter.

Nederman Innovation Hub är ett företagsövergripande innovationscenter. Fokus ligger på produktutveckling och innovation för förbättrad luftfiltrering.

För att stärka koncernens testkapacitet och position inom luftrening etableras ett nytt testcenter. I satsningen ingår ett toppmodernt upplevelsecenter. I upplevelsecentret ska besökare föstå betydelsen av ren luft samt koncernens produkter, lösningar och IIoT-erbjudande.

- Jag är stolt över att vi på detta sätt tar nästa steg i vår framgångsrika utveckling. Nederman grundades i Helsingborg och att fortsätta vår satsning här känns naturligt. Helsingborg har varit och är en bra etableringsort och jag ser fram emot att fortsätta bygga vår världsledande position med befintliga och nya medarbetare framöver, säger Sven Kristensson, koncernchef Nederman, i en kommentar.

Någon som är glad över att Nederman utvecklar sin verksamhet i Helsingborg är Peter Danielsson, Helsingborgs kommunstyrelses ordförande. I en kommentar säger han:

- Nederman har en lång historia i staden och det är mycket glädjande att kunna konstatera att de som världsledande miljöteknikföretag ser Helsingborgs styrka och attraktivitet och väljer att investera och utvecklas här, säger Peter Danielsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11