23948sdkhjf

Nya medlemmar i Sandvik Coromants ledningsteam

Michael Eneberg blir Head of Global Sales och Nicolas Dellachiesa blir Head of Merger & Aquisitions. Enligt koncernchef Helen Blomqvist kommer både Michael Eneberg och Nicholas Dellachiesa ha avgörande roller för att driva tillväxt på global nivå.

Michael Eneberg kommer ha det fulla ansvaret för ledarskap, utveckling och utförande av samtliga delar av Sandvik Coromants globala försäljningsprojekt. Han ser framemot att dra nytta av sina tidigare erfarenheter i Asien.

Jag har ägnat många år att utveckla Sandvik Coromants närvaro i Asien-Stillahavsregionen, så det blir mycket spännande att komma tillbaka till företaget i en global roll där jag är del av tillväxtplanerna för området”, säger Michael Eneberg.

Han fortsätter:

Jag ser även fram emot att samarbeta med experter från hela världen, som ska hjälpa till att erbjuda Sandvik Coromant-kunderna bearbetningslösningar som bidrar till effektivitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Nicolas Dellachiesa är för närvarande Investment Banking M&A Director hos Seabury Capital. Han tillträder sin nya roll som Vice President och Head of Merger & Acquisitions i juni 2022. Han kommer att ansvara för att utveckla Sandvik Coromants övergripande M&A-strategi.

I en kommentar säger koncernchef Helen Blomqvist:

Både Michael och Nicolas tillför massor av erfarenhet. Michael har stora, gedigna kunskaper om maskinindustrin, kombinerat med kundfokus och erfarenhet av att utöka verksamhet. Nicholas är ingenjör och har dessutom innehaft flera finansiella befattningar. Därmed tillför han sin nya roll fler perspektiv, vilket hjälper oss att bygga starka relationer med partners och framtida förvärv.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.076