23948sdkhjf

Utställarna har höga förväntningar på Automatik

Utställarna ser mycket fram emot Automatik-mässan som går av stapeln i Brøndby Hallen den 13 till 15 september.

När Automatik 2022 slår upp dörrarna till Brøndby Hallen den13 till 15 september är det tradition att tro på ett stort antal nya lösningar inom områden som automation och transmission.

Mässan hölls senast 2020, men då i en något corona-drabbad version. Utställarna ser därför fram emot årets mässa.

– Det är en unik mässa för att den är så specifik och för att man därför träffar extraordinärt många relevanta personer. Mässan är relativt intim, och fördelarna är riktigt stora, konstaterar Flemming Hansen, segmentschef på Schneider Electric Danmark, och kompletteras av Chris Damsgaard, försäljnings- och marknadsdirektör på Phoenix Contact Danmark:

– Automatik är en riktigt bra mässa – bland annat för att den tack vare sin storlek är enkel och tydlig att navigera runt i. Dessutom är det bara ett utmärkt tillfälle att prata teknik med en massa relevanta personer som vi annars inte ser ofta.

Stor glädje över att kunna mötas

Hos Schneider Electric Danmark, som arbetar med energioptimering och styrning, är Automatik mer välkommen just nu än någonsin.

– Hela världssituationen gör det extra viktigt med sådana här mässor, där man kan prata med kunderna "face to face" och vid behov hitta alternativa lösningar, förklarar Flemming Hansen.

Även Phoenix Contact Danmark, som sysslar med anslutningsteknik, elektronik och automation, tycker att det är oerhört viktigt att kunna träffas fysiskt igen.

– Efter två år av nätmöten är det riktigt bra att kunna träffas "face to face" igen och eftersom Automatik är en väldigt viktig mässa för vår bransch så ser vi bara verkligen fram emot det, konstaterar Chris Damsgaard.

Avtäcker innehållet i montrarna

Båda utställarna ställer upp på Automatik med olika nyheter som de naturligtvis ser fram emot att visa upp.

– Vi presenterar EcoStruxure Automation Expert, som är en ny, öppen plattform för industriell automation. Dessutom tar vi med en hårdvara i form av den nya multibäraren Lexium MC12, säger Flemming Hansen.

På Phoenix Contact Danmarks monter zoomar du in på något som många kan relatera till och ha en åsikt om.

– Vi kommer att fokusera mycket på AES, All Electric Society, som med rätta blivit lite av ett modeord i vår bransch, låter det således från Chris Damsgaard.

MCH: Försäljningen i full gång

Hittills har 135 utställare anmält sig till mässan och försäljningen av de kompletta, iordningställda montrarna är fortfarande i full gång. Projektledare i MCH Sisse Merrild Nielsen är glad över det stora intresset från utställarna och har lätt för att förstå deras entusiasm, som hon också delar.

– Vi är väldigt tacksamma för det stöd som vi upplever från utställarna trots corona-efterverkningar. Det är riktigt trevligt och är samtidigt ett vittnesbörd om att det personliga mötet med tillhörande kunskapsdelning har stor betydelse för alla inblandade, låter det som från Sisse Merrild Nielsen.

Automatik 2022 arrangeras av MCH i samarbete med Bitva, Dira och Veltek. Mässan behandlar träning och drift, robotteknik, maskinautomation, fabriksautomation, processautomation, hydraulik och pneumatik samt industriell IT och transmissionsteknik. Den äger rum i Brøndby Hallen den 13 till 15 september.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Intresset för ellastbilar minskar
Halvvägs för halvledare i EU – Sverige får en nyckelroll
MID 2022: Bland utställarna
Rototilt ser ingen varsel inom snar framtid
Att ta in samarbetsrobotar, helt utan erfarenhet
MID 2022: Bland utställarna
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Process Nordic
UochD

Sänd till en kollega

0.235