23948sdkhjf

Concentric har tillsatt ledande roller

Från och med den 1 augusti har Concentric två ess i rockärmen. Två roller har tillsatts av två nya medarbetare.

Fernando Palmero tilldelas rollen som Senior Vice President för segmentet Hydraulik. Ambitionen är att segmentet ska ha en lönsam tillväxt anpassad till elektrifieringsstrategin.

Utöver det ska produktivitetsförbättringar drivas genom Concentric Business Excellence-programmet.

Fernando Palmero har en examen i industriell teknik från Universidad Politécnica i Valencia, Spanien.

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Fernando till koncernen. Fernando har omfattande internationell ledarskapserfarenhet från fordonssektorn och andra marknader för teknikprodukter. Han har en historia av att uppnå ekonomi- och verksamhetsoptimering, och kommer att bli en viktig medlem i koncernens ledningsteam, säger Martin Kunz, vd och koncernchef för Concentric, om tillsättningen.

Riccardo Cavallari har utsetts till Vice President, Operational Excellence. Riccardo Cavallaris roll kommer att vara avgörande för att leda utvecklingen av bolagets tillverkning- och kvalitetsstrategi. Detta med särskilt fokus på elektrifiering.

Cavallari har en examen i informationsteknik från universitetet i Venedig. 

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Riccardo Cavallari till koncernen. Han har omfattande erfarenhet och en väldokumenterad meritlista som internationell förändringsledare för effektivisering inom pumptillverkning och vätskehantering. Han kommer att bli en viktig medlem i koncernens ledningsteam, säger Martin Kunz.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11