23948sdkhjf

Vdn om trender och utmaningar i tillverkningsindustrin

Marcus Schneck, vd för norelem, svarar på frågor om de trender och utmaningar som tillverkningsindustrin står inför.

Vilka industritrender ser du inför 2022?

Inom industrin arbetar många maskiner för närvarande digitalt, men i framtiden kommer fler och fler maskiner att arbeta smart. På norelem håller vi på att slutföra lanseringen av våra nya SMART-produkter, som kommer att fortsätta att driva vidare utvecklingen mot smartare och effektivare tillverkning. Med de nya SMART-produkterna utvecklar norelem intelligenta komponenter och lösningar som hjälper till att styra bearbetnings- eller tillverkningsprocesser på ett mer stabilt, exakt och tillförlitligt sätt. Vårt mål är felfri bearbetning, säger Marcus Schneck och tillgägger:

Omstrukturering och förändring medför vanligtvis en viss störning. 

Vilka utmaningar står dina kunder inför och hur hjälper norelem till att hantera dem?

De största utmaningarna som tillverkningsindustrin står inför är råvarusituationen, leveranskedjeproblemen i allmänhet och de enorma kostnads- och prisökningarna som följd, säger Marcus Schneck.

Han fortsätter:

På norelem lägger vi stora ansträngningar på att serva våra kunder snabbt och i tid, eftersom de flesta av våra produkter finns i lager. Detta innebär också ständig optimering av våra globala logistikcenter och logistikflöde. Vi strävar efter att minimera beroendet genom att öka den egna produktionen på våra produktionsplatser både i Tyskland och Frankrike. Och för komponenter som inte tillverkas i egen regi strävar vi efter oberoende genom att tänka långsiktigt och genom att vidta förebyggande åtgärder. Det innebär att vi stärker våra relationer med befintliga leverantörer, samtidigt som vi knyter förtroendefulla band med nya leverantörer och alternativa källor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079