23948sdkhjf

Generationsskifte hos Nakamura-Tome Precision Industry Co.,Ltd.

I april var det dags för en ny milstolpe för Nakamura-Tome Precision Industry Co Ltd då ledarskapet överlämnades till tredje generationen i familjen. Företagets nye ledare, CEO & President, Shogo Nakamura är sonson till det anrika företagets grundare Tomeo Nakamura.

Det är en glädje att fortsätta framåt med det bästa teamet och med fantastiska maskiner, säger Shogo Nakamura, och fortsätter:

Dessa tillgångar har vi tack vare alla som stöttat vårt företag och affärspartners som vi har jobbat med. Jag uppskattar dem av hela mitt hjärta.

Han tillägger:

Vi kommer att kapa arbetsbördan, inte bara arbetsstycken, samt att skapa en framtid där människor njuter av tillverkning. Det är vårt uppdrag.

Generationsskiftet ägde alltså rum i april detta år, med en officiell invigning i juni. 

Nakamura-Tome Precision Industry Co., Ltd grundades år 1949 i Kanazawa
city av Tomeo Nakamura och hans hustru i dess dåvarande namn ”Nakamura-Tome Iron Works. Företaget var i begynnelsen en underleverantör av komponenter för industrin. År 1960 skedde en omorganisation som blev grunden till det som företaget kännetecknas av idag. Nakamura är en av de världsledande tillverkarna av multifunktionssvarvar med cirka 600 anställda, samt återförsäljare världen runt på ett 40-tal platser. Huvudsätet ligger i
Ishikawa, Japan. 

Johan Nordström Verktygsmaskiner AB, verksamt sedan 1955, är generalagent för NakamuraTome och flera andra världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter inomverktygsmaskinsbranschen, företrädesvis från Tyskland, Schweiz och Japan. Företaget representerar främst tillverkare inom området spånavskiljande verktygsmaskiner, såsom svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner och fleroperationsmaskiner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094