23948sdkhjf

För en rejäl summa stärker ABB närvaron i Kanada

ABB satsar på Kanada och gör det genom att investera 13 miljoner dollar i sin produktionsanläggning Iberville för divisionen Installation Products i Saint-Jean-sur-Richelieu.

ABB satsar på Kanada och gör det genom att investera 13 miljoner dollar i sin produktionsanläggning Iberville för divisionen Installation Products i Saint-Jean-sur-Richelieu.

Anläggningen har 300 anställda som utformar och tillverkar kabelkanaler för den nordamerikanska marknaden och internationella kunder.

– ABB:s senaste investering ingår i en femårsstrategi för att stärka vår digitala kapacitet och främja fortsatta innovationer, säger Matthias Heilmann, global chef för ABB:s division Installation Products.

Han tillägger:

– Genom att expandera produktionen, integrera ny teknik och föra samman våra produktdesigns- och ingenjörsteam stärks vår förmåga att leverera smarta, säkra och hållbara lösningar till kanadensiska och globala kunder.

Alain Quintal, vice vd och general manager för ABB:s division Installation Products i Kanada, säger i en kommentar:

– Den här investeringen markerar nästa steg i vårt engagemang för tillväxt i Kanada. Genom att bygga vidare på vårt arv och teamets expertis kan vi fortsätta att leverera till våra kunder och erbjuda flexibla karriärmöjligheter för att vara en föredragen arbetsgivare i det samhälle där vi har varit verksamma i över ett sekel.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Motorn har flugit över 400 000 timmar utan haveri
ABBs jätteorder från Kina
Datorspel ska locka unga till industrin
SKF fortsätter förstärkas i Asien
Elmia Subcontractor i bilder
Alfa Laval: ”Fann vägar till en bättre framtid”
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Process Nordic
UochD

Sänd till en kollega

0.125