23948sdkhjf

De har en vilja av stål – och snart lanseras deras e-scooter

STILRIDE rider på framgångsvågen. Nu meddelar företaget att de tagit in ytterligare 40 miljoner kronor i en investeringsrunda. I slutet av året ska de också lansera sin första e-motorcykel SUS1.

Bakom den senaste miljoninvesteringen finns såväl gamla, som nya kunder.

Det är ett bevis på att vi är på helt rätt väg att såväl existerande ägare som ett antal nya väljer att gå in med pengar i dessa tider. Anledningen är att våra ägare tror på såväl vår teknik som vår förmåga att omsätta den till en verklig produkt. De nya samarbetena innebär dessutom en tidig breddning för vår unika teknik STILFOLD som har potentialen att revolutionera stålproduktion framöver, säger Jonas Nyvang, medgrundare till STILFOLD.

Om några veckor kommer STILRIDE att lansera sin första el-motorcykel med ett chassi tillverkad med deras unika origamiteknik STILFOLD. Tillverkningsmetoden ger dels ett mindre miljöavtryck och ett unikt uttryck.

I och med lanseringen, vill företaget också upp för enskilda intressenter att köpa in sig på en del i företaget.

Jonas Nyvang menar att de inte velat lova för mycket när det gäller ett specifikt datum för lansering.

Därför har vi heller inte velat ta helt eller delvis betalt i förväg som många andra i branschen gjort. I stället öppnar vi på tisdag 25 oktober och under en begränsad tid upp möjligheten för att kunna äga en liten del av företaget via Crowdcube, säger han i pressmeddelandet.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078