23948sdkhjf

En dag för inspiration

I år är första året som Festo kan arrangera Teknikdagarna efter pandemin.

 Det känns ju jätteroligt, det ger ju en energi, säger Peter Aaröe som är säljare på Festo.

Året har gott över förväntan, trots kris efter kris som ställer till det. Men precis som många branscher har Festo problem med sin leverans till sina kunder. Det beror på följderna av krig, halvledarbristen men även brist på andra råvaror som ställer till det för företaget. Men efterfrågan är fortsatt stabil.

Våra kunder har ju fulla orderböcker. Än så länge ser vi hoppfullt på det, säger Peter Aaröe.

Krisen efter pandemin blev energikrisen och många vänder sig till Festo för att se om de har lösningen.

Det är många som kontaktar oss nu som vill ha hjälp och tips med hur man ska mäta flöden, tryckluft, hålla koll på luftförbrukningen. De vill helt enkelt hitta energitjuvarna, säger Peter.

Många reser långa vägar för att besöka teknikdagarna i Malmö, bland annat finns här företag från Skövde, Mölndal och Växjö. Vissa är lite större företag och andra är lite mindre men här är allt från bilindustrin, till träindustrin och medicin. Det hetaste ämnet just nu är behovet av energi, men även automatiseringen.

Man är ju här för att få inspiration. De som inte har implementerat digitaliseringen ser fördelarna med det när de har varit här.

Snart är det dags att kliva in i 2023 och när vi glimtar fram i Festos framtid är det inte bara coboten som kommer att lanseras.

 Vi kommer ju med x antal nyheter varje år, men vad det blir återstår att se, avslutar Peter samtalet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093