23948sdkhjf

SKF fortsätter förstärkas i Asien

SKF ökar sin regionala kapabilitet i Asien genom investering i sin tillverknings- och ingenjörskapacitet i regionen.

I Kina har SKF konsoliderat från 16 till nio tillverkningsanläggningar under de senaste fyra åren. Detta har sammanfört modern tillverkningsteknologi med produktdesign och produktutvecklingskompetens för att möta regionala kunders applikationsbehov.

SKF har ambitioner att förbättra sin konkurrenskraft och sitt erbjudande för stora och medelstora lager. Som en del i dessa pågår ett investeringsprogram på totalt 1 miljard kronor på SKFs fabrik i Dalian, Kina, som ska byggas ut och moderniseras.

Att investera i våra lokala tillverkningsenheter är ett viktigt sätt att stärka vår förmåga att stödja våra kunder på en av de största lagermarknaderna i världen, säger Henry Wang, President China and Northeast Asia, i ett pressmeddelande.

I Indien och Sydostasien har det investeras 250 miljoner för att förbättra den lokala tillverkningen i leveranskedjor och utöka regionaliseringen.

Dessa investeringar är i linje med vår övergripande strategi och skapar förutsättningar för en fortsatt lönsam tillväxt inom våra fokus-segment. Genom ett starkare erbjudande kommer vi också kunna bredda vår kundbas i Indien och Sydostasien, säger Manish Bhatnagar, President, India och Southeast Asia.

Läs mer om: SKF
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Efter storvarslet: Bara 23 anställda kvar på Nevs
Energiföretagen är kritisk mot nedläggning av branschskolor
Northvolt satsar på att bli störst i Europa
Trots bristen: inriktningen svetsteknik läggs ner
Färre söker sig till yrkeshögskolan
Lyckades vända skutan
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Process Nordic
UochD

Sänd till en kollega

0.14