23948sdkhjf

3DVerkstan får ny vd

Efter tio år på posten lämnar Daniel Ljungstig på 3DVerkstan över vd-stolen till Patrik Rosén.

3DVerkstan grundades 2013 av bland annat Daniel Ljungstig. Nyligen gjorde de en satsning i Danmark med ett danskt bolag, 3DVerkstan DK, som öppnade eget kontor i Herning. 

Nu tar Ljungstig och kliver av vd-stolen och lämnar platsen till Patrik Rosén, något som framgår på deras hemsida och hos 3dp. 

– I år firar 3DVerkstan 10 år. Under detta decennium har vi upplevt en fantastisk tillväxt som företag och fått vara en del av att bygga och skala upp den additiva/digitala tillverkningsindustrin. Resan med 3DVerkstan har varit resultatet av verkligt engagemang, hårt arbete, utmanande och roliga tider – människor, kultur, teknik, affärsutveckling, nya industrier och nätverk har växt och utvecklats. Det har varit det överlägset mest givande och utmanande jag har gjort i mitt yrkesliv, säger Daniel Ljungstig. 

Patrik Rosén har tidigare haft rollen som technical sales/application engineer och varit en av delägarna i bolaget.

– Patrik har varit en nyckelpartner och styrelseledamot i 3DVerkstan i flera år, och har ett unikt driv och engagemang för kundframgång vilket gör att jag känner mig väldigt trygg med att han är rätt person för jobbet under nästa fas av 3DVerkstans utveckling, säger Daniel Ljungstig som ännu inte bestämt vad han ska göra fortsättningsvis.

Patrik Rosén säger att Daniel varit en stor inspiration för honom genom att visa ett starkt ledarskap och för att han lagt grunden för det företag som 3DVerkstan är idag.

– För fyra år sedan, när jag för första gången gick in genom dörrarna på 3DVerkstan möttes jag av en härlig atmosfär och stor kompetens och kunskap inom företaget och bland medarbetarna. Det är med stor ära och entusiasm som jag nu tar över som vd på 3DVerkstan Nordic. Jag kommer att fortsätta driva 3DVerkstan i samma anda med ambitionen att vara den bästa leverantören av AM-relaterad utrustning och 3D-tjänster i Norden, säger Patrik Rosén i en nyhet på hemsidan. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078